El teu compte
Crear un compte s’explica a Primers passos. Aquesta pàgina tracta tot el que ve després. La teva configuració és a Perfil → Compte; vegeu Perfil i progrés.
Iniciar sessió
Iniciar sessió et demana el correu electrònic i la contrasenya. Recordar-me et manté la sessió iniciada en aquell dispositiu.
Per tancar la sessió: obre la teva foto de perfil a la barra de navegació i tria Tancar sessió.
No pots entrar?
No pots iniciar sessió? a la pàgina d’inici de sessió ofereix tres maneres de tornar a entrar:
- Has oblidat la contrasenya? t’envia per correu un enllaç per triar una contrasenya nova. L’enllaç funciona durant sis hores.
- Desbloqueja el meu compte: després de tres contrasenyes incorrectes seguides, el compte es bloqueja, i això t’envia per correu un enllaç de desbloqueig.
- Torna a enviar la confirmació del compte: per quan el correu de confirmació del registre s’ha perdut.
Canviar la contrasenya
A Perfil → Compte → Contrasenya, introdueix la contrasenya actual i la nova dues vegades, i després Actualitza la contrasenya. La teva adreça de correu s’hi mostra, però no es pot canviar des de l’aplicació.
Invitacions
Amb la sessió iniciada, Convida un amic al peu de les pàgines públiques d’Immersive envia una invitació per correu: introdueix el nom, el cognom i el correu del teu amic, i tria Enviar una invitació. El teu amic segueix l’enllaç del correu, tria la llengua que parla i la que vol aprendre, i estableix una contrasenya.
Correus d’Immersive
- Correus del compte: confirmar l’adreça, restablir la contrasenya, desbloquejar el compte.
- El correu diari de repàs, quan les teves baralles tenen targetes esperant. Vegeu Navegació.
- Les exportacions a Anki que demanes, amb el fitxer de la baralla adjunt. Vegeu Gestionar baralles.
- Les teves dades personals, quan les demanes (a sota).
Les teves dades
Descarrega les teves dades personals a Perfil → Compte demana a Immersive que prepari una còpia de les teves dades. Immersive t’envia per correu un enllaç en el termini d’un dia. Si ho tornes a demanar mentre n’hi ha una de camí, només et diu que ja arriba.
Eliminar el compte
Elimina el meu compte a Perfil → Compte elimina el teu compte i totes les seves dades, després d’una confirmació. No es pot desfer. Se’t tanca la sessió immediatament.